Politica de confidentialitate

S.C. Dolby D’Arte SRL respecta si protejeaza dreptul la intimitate si viata privata a utilizatorilor site-ului sau. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza acest site este facuta in conformitate cu legea nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal. De aceea informatiile pe care Cumparatorul le introduce in baza noastra de date sunt folosite numai in scopul realizarii Contractului si informarii continue a Cumparatorului.

Aceasta politica defineste informatiile pe care SC Dolby D’Arte SRL le poate colecta si modul in care aceste informatii pot fi procesate. De asemenea, va ofera si instructiuni in cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate sau diseminate atunci cind vizitati site-ul www/succesromania.ro

S.C. Dolby D’Arte SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 23117

A. Informare privind protectia datelor cu caracter personal

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Dolby D’Arte SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza Cumparatorul. Scopul colectarii datelor este de a asigura Cumparatorilor informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing. Astfel informatiile vor fi utilizate pentru confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sarbatori, reduceri de pret, promotii, produse noi, modificari ale datelor de contact sau adresei etc.

Singurele informatii personale colectate de www.succesromania.ro  sunt acelea furnizate voluntar de catre Cumparator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale.

Refuzul Cumparatorului de a oferi datele solicitate determina imposibilitatea noastra de a indeplini Contractul. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre S.C. Dolby D’Arte SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: societati bancare, autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15) si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o
cerere scrisa, datata si semnata prin formularul de contact sau prin posta pe adresa SC Dolby D’Arte SRL. Inregistrarea dvs. pe siteul  www.succesromania.ro presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre SC Dolby D’Arte SRL , in scopuri de marketing, publicitate si pentru a va putea livra comenzile.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

B. Informatii generale colectate de S.C. Dolby D’Arte SRL

S.C. Dolby D’Arte SRL va colecta informatii sau date care permit identificarea, persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresa, numar de telefon, adresa de posta electronica) sau a persoanelor juridice (denumire, CUI, numar de inregistrare la Registrul Comertului, adresa de livrare, adresa de facturare, cont bancar, persoana de contact si orice alte date prevazute de lege ca fiind obligatorii pentru completarea facturii). Aceste date sunt necesare pentru identificare si livrare in cazul persoanelor fizice sau pentru identificare, facturare si livrare in cazul persoanelor juridice. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie scoase din baza de date, ne puteti indica oricand acest lucru, prin contactarea noastra prin formularul de contact. Daca doriti sa va actualizati datele personale acestea se pot face din contul dvs.

Datele cu caracter personal, pot fi utilizate in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

  • stocarea si procesarea acelor informatii care ne permit o intelegere mai profunda a nevoilor Cumparatorilor
  • S.C. Dolby D’Arte SRL (sau persoana juridica imputernicita de catre S.C. Dolby D’Arte SRL sau un tert care actioneaza in numele S.C. Dolby D’Arte SRL in cazul unor actiuni promotionale) poate utiliza informatia furnizata pentru a intra in contact cu dumneavoastra cu scopul de a raspunde unei solicitari a dumneavoastra sau ca sa va fie oferit un premiu pe care l-ati solicitat;
  • S.C. Dolby D’Arte SRL poate furniza unei terte parti informatii generale, dar nu individuale, despre vizitatorii sau utilizatorii site-urilor S.C. Dolby D’Arte SRL (date statistice).

 

C. Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

S.C. Dolby D’Arte SRL nu va transmite sub forma vanzarii sau inchirierii catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.S.C. Dolby D’Arte SRL poate, totusi, transmite informatii cu caracter personal colectate de la dvs. tertilor si nu este raspunzatoare pentru transmiterea datelor dvs. tertilor in urmatoarele cazuri:

  • daca transmiterea s-a facut cu acordul dvs.;
  • daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs (de exemplu catre transportatorul care va livra produsele soliictate)
  • putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca: e prevazut intr-o dispozitie legala, sau daca protejeaza drepturile companiei S.C. Dolby D’Arte SRL sau companiilor partenere sau daca previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala, siguranta individului sau siguranta. De asemenea informatiile si datele furnizate pot fi transmise daca aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii in care sunt implicate terti, in cazul in care activitatile Cumparatorilor contravin termenilor si conditiilor statuate de S.C. Dolby D’Arte SRL sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

In cazul in care S.C. Dolby D’Arte SRL fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie sau cesioneaza activitatea atunci baza de date va fi transferata noului operator. In cazul in care S.C. Dolby D’Arte SRL devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site.

Accesand formularul de inregistrare prin care va transmiteti datele dumneavoastre personale in vederea participarii la diverse actiuni (de informare, promotionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de catre Autor declarati ca sunteti de acord cu urmatoarele:

  • ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre Dolby D’Arte SRL, inregistrata la ANSPDCP;
  • datele personale sa fie utilizate pe perioada nedeterminata, precum si in vederea unor contactari ulterioare;
  • sa primiti din partea Dolby D’Arte SRL diverse materiale publicitare, de informare, propuneri si invitatii de participare la diverse activitati, precum si diverse obiecte, produse si/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter (primeste noutati prin email), iar modalitatea de dezabonare este extrem de facila si prezenta la sfarsitul fiecarui email primit prin acest serviciu. Toate operatiunile sunt conforme cu legea 365/2002, cu modificarile aduse prin legea 121/2006

 

D. Informatii suplimentare care se colecteaza automat

In anumite situatii, S.C. Dolby D’Arte SRL poate colecta in mod automat (deci nu prin inregistrare voluntara) informatii cu caracter tehnic si nu datele de identificare ale utilizatorului, in momentul accesarii www.succesromania.ro.
Acest tip de informatie tehnica poate fi, dar nu se reduce la: tipul de browser Internet folosit, sistemul de operare al computerului personal folosite de utilizator sau denumirea domeniului sau a gazdei domeniului din care utilizatorul s-a conectat la www.succesromania.ro

 

E. Informatii stocate automat de computerul dumneavoastra

In momentul accesarii siteului www.succesromania.ro., aceasta poate stoca un volum de informatie in computerul dumneavoastra. Aceasta informatie este in forma de "cookie" sau un fisier de date similar cu acesta si acesta reprezinta o facilitate cu ajutorul careia S.C. Dolby D’Arte SRL S.R.L. va ofera o navigare mai usoara pe site-urile sale. Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului.
Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. In structura fiecarui browser Internet exista posibilitati de a sterge "cookies" de pe hard-drive, de a bloca primirea de "cookies" sau de a primi un mesaj in momentul in care un "cookie" este stocat in calculatorul dumneavoastra. Va recomandam sa studiati instructiunile de utilizare ale browser-ului Internet pe care il utilizati pentru o mai buna intelegere si utilizare a acestor functii.

 

F) Dezabonare

S.C. Dolby D’Arte SRL se opune SPAM-ului. Daca ati furnizat adresa dvs.de e-mail pe site-ul  ww.succesromania.ro puteti opta in orice moment pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca nu mai doriti sa primiti newsletterul SuccesRomania, va puteti dezabona aici,
sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului primit prin email.

G. Feedback

S.C. Dolby D’Arte SRL ofera posibilitatea utilizatorilor siteului www.succesromania.ro de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

S.C. Dolby D’Arte SRL poate modifica oricand regulile de confidentialitate strict in limita prevederilor legale. Toate modificarile vor fi publicate in sectiunea Termeni si Conditii. Pentru orice informatii suplimentare referitoare la politica de confidentialitate sau pentru a va exercita nestingherit drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001, va rugam san e contactati in scris prin e-mail la adresa office@succesromania.ro sau in scris la adresa: S.C. Dolby D’Arte SRL, Brasov, str.Pavilioanelor CFR 98, Bl.27, Sc.B, ap5.

Utilizatorii siteului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura siteului, respectiv pot adresa intrebari sau trimite sugestii atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Dolby D’Arte SRL sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam.
Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Dolby D’Arte SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.


Newsletter

Designed by