Conditii de livrare si plata

Modalitati de plata:

  • prin Ordin de Plata, dupa confirmarea comenzii si transmiterea documentelor de decontare (factura fiscala ) unde vor fi inscrise si datele aferente Bancii in care trebuie sa se efectueze plata;
  • prin Ramburs (direct la curier), in momentul primirii marfurilor comandate
  • prin card, direct pe siteul  www.succesromania.ro. SC Dolby D’Arte SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Cumparatorului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online

Preturile sunt afisate pe site in LEI (RON) (TVA 24% inclus).

Tarifele afisate pe site taiate de o linie semnifica pretul recomandat de catre producator sau distribuitor pentru vanzarea in magazine, sau orice alte spatii comerciale unde nu se practica discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata in momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier) . Curierul nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii  acestora.

Modalitati de livrare:

Produsele vor fi livrate prin sistemul de curierat rapid in sistem door-to-door.

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat rapid cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Produsele vor fi ambulate corespunzator si vor fi insotite de toate documentele necesare.

Pentru teritoriul Romaniei, livrarile se fac prin curierat rapid contra unei sume de 30 Ron. In functie de dimensiunile si greutatea coletului costul livrarii poate fi altul dar el se va comunica anterior livrarii. Livrarea va fi efectuata dupa ce Cumparatorul a acceptat costul transportului (doar daca acesta depaseste 30 lei).

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte (de exemplu firma de curierat) pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

Termene de livrare:

Daca produsul sau produsele comandate se afla in stoc – livrarea se va face in maxim 4 zile lucratoare de la confirmarea platii (dupa confirmarea comezii, trimiterea documentelor de decontare).

Daca produsul sau produsele comandate trebuiesc aduse din Olanda, atunci termenul de livrare va fi de aproximiativ 15 zile lucratoare.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa renunte la comanda efectuata. Renuntarea la comanda se va face in scris in termen de 24 de ore de la comunicarea unui termen de livrare, altul decat cel prevazut la art.8, pct 1 si pct 2. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, termen care curge de la data returnarii produselor de la adresa gresita. In acest caz Cumparatorul este obligat sa plateasca transportul efectuat eronat din culpa sa.

Acceptare sau retur

Bunurile sunt considerate acceptate atunci cand sunt conforme cu caracteristicile tehnice si descriptive mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Bunurile livrate nu sunt conforme specificatiilor, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele respective. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de catre Dolby D’Arte SRL.
Cumparatorul beneficiaza de returul produselor in termen de 10 zile.


Newsletter

Designed by