TERMENI SI CONDITII

 

Bine ati venit pe site-ul www.succesromania.ro.
Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit si implicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu folositi site-ul www.succesromania.ro.

SC Dolby D’Arte SRL, denumita generic in cele ce urmeaza Dolby D’Arte SRL/autor , in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.succesromania.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare, oricand considera necesar, fara nici un fel de notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

 

1.  Definitii

Cumparator – Persoana fizica sau persoana juridica (orice entitate prevazuta de legea romana sau internationala) ce emite o Comanda.

Vanzator - societatea comerciala SC Dolby D’Arte SRL, avand sediul social in Brasov, Str.Pavilioanelor CFR 98, bl.27, sc.B, ap., nr. de inregistrare la Registrul Comertului:J08/503/2004, CIF RO16225280, sau orice partener numit astfel in mod specific pe site.

Vizitator Persoana fizica sau persoana juridica (orice entitate prevazuta de legea romana sau internationala) ce viziteaza siteul www.succesromania.ro 

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract la distanta – conform definitiei din OG 130/200 art 2 lit.a: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consummator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sa mai multe tehnici de comunicare la distanta.

Cont - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur Cumparator sau Vizitator accesul la zone restrictionate ale www.succesromania.ro prin care se face accesul la Bunuri.

Newsletter - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, si/sau promotiilor desfasurate de catre SC Dolby D’Arte SRL intr-o anumita perioada.

Drepturi de proprietate Intelectuala (numit mai departe DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare,licente, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii, culori, semne si simboluri pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii – toate detaliile, specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

 

2. Documente

Prin lansarea unei comenzi in format electronic pe site-ul www.succesromania.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Contractul se desfasoara avand la baza Comanda care va include in mod clar si definitiv produsul, cantitatea, datele de livrare, datele de facturare si eventualele observatii Daca Vanzatorul confirma
comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face doar electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator, Producator sau un furnizor al Vanzatorului.

 

3. Drepturi de proprietate intelectuala (DPI)

SC Dolby D’Arte SRL este autorul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand texte, descrieri tehnice, imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, semen si simboluri sunt proprietatea Dolby D’Arte SRL , ale producatorilor, distribuitorilor sau detinatorilor licentei. Din acest motiv, Dolby D’Arte SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul nostru.

Marca “succesromania” este o marca inregistrata si este detinuta de catre Dolby D’Arte SRL . Domeniul www.succesromania.ro este detinut de catre Dolby D’Arte SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui Dolby D’Arte SRL, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat doar la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a Dolby D’Arte SRL este interzisa si se pedepseste conform legii.

Daca descarcati produse software din site-ul www.succesromania.ro, inclusiv fisiere si imagini, si datele adiacente (denumite in continuare "Software") sunt considerate ca fiind sub licenta S.C. Dolby D’Arte SRL denumita in continuare "Autor". Autorul nu transfera titlul si drepturile de proprietate intelectuala asupra Software-ului. 
Autorul detine titlul deplin si integral asupra Software precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ce decurg din acestea. Autorul nu permite comercializarea, distribuirea sau reproducerea Software-ului. Autorul nu permite nici decompilarea, modificarea structurii total sau partial, dezasamblarea Software-ului. Toate marcile si logourile sunt detinute de Autor, producatorii, distribuitorii sau detinatorii licentei si nu aveti permisiunea sa le copiati sau utilizati in nici un mod fara acceptul scris al autorului.

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

 

4. Legaturi (linkuri) catre alte site-uri

Autorul nu face nici o declaratie cu privire la continutul nici unuia dintre site-urile pe care le accesati in mod direct de pe site-ul www.succesromania.ro sau indirect prin informatii referitoare la produsele aflate pe acest site. La accesarea unui site care nu apartine Autorului, va rugam sa aveti in vedere faptul ca site-ul este independent de Autor si ca Autorul nu exercita nici un control asupra
continutului acelui site. Stabilirea unui link catre un site in afara site-ului www.succesromania.ro nu implica in niciun fel Autorul. Cumparatorul sau vizitatorul care va accesa un astfel de link din afara www.succesromania.ro isi asuma si accepta responsabilitatea pentru continutul sau utilizarea unui asemenea site.

5. Politica de confidentialitate

 S.C. Dolby D’Arte SRL respecta si protejeaza dreptul la intimitate si viata privata a utilizatorilor site-ului sau. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza acest site este facuta in conformitate cu legea nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal. De aceea informatiile pe care Cumparatorul le introduce in baza noastra de date sunt folosite numai in scopul realizarii Contractului si informarii continue a Cumparatorului.

Aceasta politica defineste informatiile pe care SC Dolby D’Arte SRL le poate colecta si modul in care aceste informatii pot fi procesate. De asemenea, va ofera si instructiuni in cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate sau diseminate atunci cind vizitati site-ul www/succesromania.ro

S.C. Dolby D’Arte SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 23117

A. Informare privind protectia datelor cu caracter personal

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Dolby D’Arte SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza Cumparatorul. Scopul colectarii datelor este de a asigura Cumparatorilor informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing. Astfel informatiile vor fi utilizate pentru confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sarbatori, reduceri de pret, promotii, produse noi, modificari ale datelor de contact sau adresei etc.

Singurele informatii personale colectate de www.succesromania.ro  sunt acelea furnizate voluntar de catre Cumparator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale.

Refuzul Cumparatorului de a oferi datele solicitate determina imposibilitatea noastra de a indeplini Contractul. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre S.C. Dolby D’Arte SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: societati bancare, autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15) si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o
cerere scrisa, datata si semnata prin formularul de contact sau prin posta pe adresa SC Dolby D’Arte SRL. Inregistrarea dvs. pe siteul  www.succesromania.ro presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre SC Dolby D’Arte SRL , in scopuri de marketing, publicitate si pentru a va putea livra comenzile.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

B. Informatii generale colectate de S.C. Dolby D’Arte SRL

S.C. Dolby D’Arte SRL va colecta informatii sau date care permit identificarea, persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresa, numar de telefon, adresa de posta electronica) sau a persoanelor juridice (denumire, CUI, numar de inregistrare la Registrul Comertului, adresa de livrare, adresa de facturare, cont bancar, persoana de contact si orice alte date prevazute de lege ca fiind obligatorii pentru completarea facturii). Aceste date sunt necesare pentru identificare si livrare in cazul persoanelor fizice sau pentru identificare, facturare si livrare in cazul persoanelor juridice. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie scoase din baza de date, ne puteti indica oricand acest lucru, prin contactarea noastra prin formularul de contact. Daca doriti sa va actualizati datele personale acestea se pot face din contul dvs.

Datele cu caracter personal, pot fi utilizate in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

 • stocarea si procesarea acelor informatii care ne permit o intelegere mai profunda a nevoilor Cumparatorilor
 • S.C. Dolby D’Arte SRL (sau persoana juridica imputernicita de catre S.C. Dolby D’Arte SRL sau un tert care actioneaza in numele S.C. Dolby D’Arte SRL in cazul unor actiuni promotionale) poate utiliza informatia furnizata pentru a intra in contact cu dumneavoastra cu scopul de a raspunde unei solicitari a dumneavoastra sau ca sa va fie oferit un premiu pe care l-ati solicitat;
 • S.C. Dolby D’Arte SRL poate furniza unei terte parti informatii generale, dar nu individuale, despre vizitatorii sau utilizatorii site-urilor S.C. Dolby D’Arte SRL (date statistice).

 

C. Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

S.C. Dolby D’Arte SRL nu va transmite sub forma vanzarii sau inchirierii catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.S.C. Dolby D’Arte SRL poate, totusi, transmite informatii cu caracter personal colectate de la dvs. tertilor si nu este raspunzatoare pentru transmiterea datelor dvs. tertilor in urmatoarele cazuri: 

 • daca transmiterea s-a facut cu acordul dvs.;
 • daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs (de exemplu catre transportatorul care va livra produsele soliictate)
 • putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca: e prevazut intr-o dispozitie legala, sau daca protejeaza drepturile companiei S.C. Dolby D’Arte SRL sau companiilor partenere sau daca previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala, siguranta individului sau siguranta. De asemenea informatiile si datele furnizate pot fi transmise daca aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii in care sunt implicate terti, in cazul in care activitatile Cumparatorilor contravin termenilor si conditiilor statuate de S.C. Dolby D’Arte SRL sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

In cazul in care S.C. Dolby D’Arte SRL fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie sau cesioneaza activitatea atunci baza de date va fi transferata noului operator. In cazul in care S.C. Dolby D’Arte SRL devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site.

Accesand formularul de inregistrare prin care va transmiteti datele dumneavoastre personale in vederea participarii la diverse actiuni (de informare, promotionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de catre Autor declarati ca sunteti de acord cu urmatoarele:

 • ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre Dolby D’Arte SRL, inregistrata la ANSPDCP;
 • datele personale sa fie utilizate pe perioada nedeterminata, precum si in vederea unor contactari ulterioare;
 • sa primiti din partea Dolby D’Arte SRL diverse materiale publicitare, de informare, propuneri si invitatii de participare la diverse activitati, precum si diverse obiecte, produse si/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter (primeste noutati prin email), iar modalitatea de dezabonare este extrem de facila si prezenta la sfarsitul fiecarui email primit prin acest serviciu. Toate operatiunile sunt conforme cu legea 365/2002, cu modificarile aduse prin legea 121/2006

 

D. Informatii suplimentare care se colecteaza automat

In anumite situatii, S.C. Dolby D’Arte SRL poate colecta in mod automat (deci nu prin inregistrare voluntara) informatii cu caracter tehnic si nu datele de identificare ale utilizatorului, in momentul accesarii www.succesromania.ro.
Acest tip de informatie tehnica poate fi, dar nu se reduce la: tipul de browser Internet folosit, sistemul de operare al computerului personal folosite de utilizator sau denumirea domeniului sau a gazdei domeniului din care utilizatorul s-a conectat la www.succesromania.ro

 

E. Informatii stocate automat de computerul dumneavoastra

In momentul accesarii siteului www.succesromania.ro., aceasta poate stoca un volum de informatie in computerul dumneavoastra. Aceasta informatie este in forma de "cookie" sau un fisier de date similar cu acesta si acesta reprezinta o facilitate cu ajutorul careia S.C. Dolby D’Arte SRL S.R.L. va ofera o navigare mai usoara pe site-urile sale. Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului.
Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. In structura fiecarui browser Internet exista posibilitati de a sterge "cookies" de pe hard-drive, de a bloca primirea de "cookies" sau de a primi un mesaj in momentul in care un "cookie" este stocat in calculatorul dumneavoastra. Va recomandam sa studiati instructiunile de utilizare ale browser-ului Internet pe care il utilizati pentru o mai buna intelegere si utilizare a acestor functii.

 

F) Dezabonare

S.C. Dolby D’Arte SRL se opune SPAM-ului. Daca ati furnizat adresa dvs.de e-mail pe site-ul  ww.succesromania.ro puteti opta in orice moment pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca nu mai doriti sa primiti newsletterul SuccesRomania, va puteti dezabona aici,
sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului primit prin email.

G. Feedback

S.C. Dolby D’Arte SRL ofera posibilitatea utilizatorilor siteului www.succesromania.ro de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

S.C. Dolby D’Arte SRL poate modifica oricand regulile de confidentialitate strict in limita prevederilor legale. Toate modificarile vor fi publicate in sectiunea Termeni si Conditii. Pentru orice informatii suplimentare referitoare la politica de confidentialitate sau pentru a va exercita nestingherit drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001, va rugam san e contactati in scris prin e-mail la adresa office@succesromania.ro sau in scris la adresa: S.C. Dolby D’Arte SRL, Brasov, str.Pavilioanelor CFR 98, Bl.27, Sc.B, ap5.

Utilizatorii siteului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura siteului, respectiv pot adresa intrebari sau trimite sugestii atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Dolby D’Arte SRL sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam.
Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Dolby D’Arte SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

 

6. Securitate

www.succesromania.ro este furnizat de catre Autor. Autorul nu garanteaza ca siteul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la Dolby D’Arte SRL sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Cumparatorul sau Vizitatorul foloseste siteul pe riscul propriu, SC Dolby D’Arte SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea siteului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii ulterioare diverselor pagini ale siteului.

Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru calitatea ofertelor postate pe site.

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe site cu contul si parola dumneavoastra.
In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat Dolby D’Arte SRL pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand, fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

 

7. Garantii

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.succesromania.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In cazul produselor vandute si livrate prin www.succesromania.ro, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Dolby D’Arte SRL.

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la  centrul de service al SC Dolby D'Arte SRL din Brasov, str. Paltinis nr. 1,  mentionat si in certificatul de garantie. Produsul va fi insotit de certificatul de garantie si documentul fiscal care certifica achizitionarea produsului de la SC Dolby D'arte SRL. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. Defectele aparute ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a produselor sau a deteriorarii accidentale a produselor nu fac obiectul garantiei si atrag dupa sine anularea certificatului de garantie. In cazul constatarii unor defecte cauzate de utilizator, acesta va suporta integral cheltuielile de transport (in cazul in care produsul nu este prezentat la centrul de service ci se foloseste un serviciu de curierat). Daca produsele aduse in service nu sunt ridicate in termen de 60 de zile de la data instiintarii cumparatorului de repararea acestora, firma isi rezerva dreptul de a le comercializa pentru recuperarea cheltuielilor de reparatie si transport.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 24 ore de la receptia marfii pe adresa office@succesromania.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

 

8. Conditii de livrare si plata
Modalitati de plata:

 • prin Ordin de Plata, dupa confirmarea comenzii si transmiterea documentelor de decontare (factura fiscala ) unde vor fi inscrise si datele aferente Bancii in care trebuie sa se efectueze plata;
 • prin Ramburs (direct la curier), in momentul primirii marfurilor comandate
 • prin card, direct pe siteul  www.succesromania.ro. SC Dolby D’Arte SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Cumparatorului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online

Preturile sunt afisate pe site in LEI (RON) (TVA 24% inclus).

Tarifele afisate pe site taiate de o linie semnifica pretul recomandat de catre producator sau distribuitor pentru vanzarea in magazine, sau orice alte spatii comerciale unde nu se practica discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata in momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier) . Curierul nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii  acestora.

Modalitati de livrare:

Produsele vor fi livrate prin sistemul de curierat rapid in sistem door-to-door.

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat rapid cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Produsele vor fi ambulate corespunzator si vor fi insotite de toate documentele necesare.

Pentru teritoriul Romaniei, livrarile se fac prin curierat rapid contra unei sume de 30 Ron. In functie de dimensiunile si greutatea coletului costul livrarii poate fi altul dar el se va comunica anterior livrarii. Livrarea va fi efectuata dupa ce Cumparatorul a acceptat costul transportului (doar daca acesta depaseste 30 lei).

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte (de exemplu firma de curierat) pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 Termene de livrare: 

Daca produsul sau produsele comandate se afla in stoc – livrarea se va face in maxim 4 zile lucratoare de la confirmarea platii (dupa confirmarea comezii, trimiterea documentelor de decontare).

Daca produsul sau produsele comandate trebuiesc aduse din Olanda, atunci termenul de livrare va fi de aproximiativ 15 zile lucratoare.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este
obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa renunte la comanda efectuata. Renuntarea la comanda se va face in scris in termen de 24 de ore de la comunicarea unui termen de livrare, altul decat cel prevazut la art.8, pct 1 si pct 2. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, termen care curge de la data returnarii produselor de la adresa gresita. In acest caz Cumparatorul este obligat sa plateasca transportul efectuat eronat din culpa sa.

 Acceptare sau retur

Bunurile sunt considerate acceptate atunci cand sunt conforme cu caracteristicile tehnice si descriptive mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Bunurile livrate nu sunt conforme specificatiilor, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele respective. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de catre Dolby D’Arte SRL.
Cumparatorul beneficiaza de returul produselor in termen de 10 zile.

 

9. Promotii , newslettere si concursuri

Dolby D’Arte SRL  prin intermediul siteului www.succesromania.ro stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Cumparatorul isi poate exprima in orice moment acordul sau dezacordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea SC Dolby D’Arte SRL. Abonarea sau dezabonarea se poate face prin:

 • legatura special destinata din cadrul newsletterului si/sau alertei;
 • prin butonul de abonare sau dezabonare de pe siteul www.succesromania.ro

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru orice comanda anterioara renuntarii.

SC Dolby D’Arte SRL isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Cumparator care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea SC Dolby D’Arte SRL, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

SC Dolby D’Arte SRL nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Cumparatorului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al SC Dolby D’Arte SRL, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

 

10. Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

11. Legea aplicabila - jurisdictia

Termenii de utilizare se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o  rezolvare pe cale amiabila, in termen de 45 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC Dolby D’Arte SRL. Daca litigiul nu poate fi solutionat pe cale amiabila, sau una din parti renunta la solutionarea pe cale amiabila, litigiul se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial Brasov de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Brasov in conformitate cu Regulile de procedura arbitrala ale acestei Curti. Hotararea arbitrala este definitiva si obligatorie.


Newsletter

Designed by